Stuen

UNIHOME HAR EN RÆKKE NØJE UDVALGTE VARER TIL DEN MODERNE STUE, hvor komfort og kvalitet skal hænge sammen. Der er tale om møbler fra nogle af de bedste leverandører på det danske marked.

Vi var et skarpt sortiment i udstillingen af sofaer og kan derudover skaffe et bredt udvalg udfra dine ønsker.

Vi har et bredt udvalg af sofaer og polstermøbler fra bla. Svane Design og Furnhouse.  Her får du i høj grad kvalitet for pengene og i forskellige designs, fra det enkle til “flydersofaen”.

En tremmestue i det lette og tidsløse design med læder eller slidstærkt stof og tremmer i massivt træ passer til de fleste hjem. Siddekomforten er god og pladsen er udnyttet optimalt. Det er ligeledes holdbart og er derfor også populært når der skal købes møbler til institutioner og sommerhuse.

Er du mere til en sofa med chaiselong, så fåes disse i mange forskellige udgaver i både stof og læder. Her kan du få en rigtig flyder-sofa, hvor man kan slappe af og lade batterierne op efter en lang dag.

I butikken finder du et skarpt udvalg og derudover har du mulighed for at bestille udfra et bredt udvalg.

Ønsker du en lækker sofa med optimal komfort og indbygget skammel, så har Unihome nogle af de lækreste af slagsen. Sofaerne har høj ryg og lækre polstrede hynder, og en helt fantastisk siddekomfort. Siddepladserne i hver side af begge sofaer er udstyret med el-recliner, så man lægge sæderne ned enkeltvis og fodskamlen slås op.

Derudover kan du på nogle af vores modeller tilslutte din tablet eller telefon i et af USB stikkene, og ellers bare læne dig tilbage og slappe af. Kvaliteten er i top og til et prisniveau der overrasker de fleste.

Kom ned i butikken og se de andre lækre ting, vi har til din stue. Du er også altid velkommen til at booke et møde, hvis du har brug for hjælp med indretningen.