Spise
stuen

UNIHOME HAR EN RÆKKE NØJE UDVALGTE VARER TIL DEN MODERNE SPISESTUE. Der er tale om møbler fra nogle af de bedste leverandører på det danske marked.

Vi var et skarpt sortiment i udstillingen af spiseborde, stole, Skænke mm. og kan derudover skaffe et bredt udvalg udfra dine ønsker.

Vi har et bredt udvalg af spiseborde, plankeborde og spisestole fra bla. Preform, Furbo Furniture og Furnhouse.  Alle leverer møbler i flotte designs og her får du i høj grad kvalitet for pengene.

Er du til det mere “rå” design, så har vi en række plankeborde i forskellige udgaver. Du kan stort set designe dit nye plankebord i forhold til materiale, størrelse, stel og behandling. På den måde kan du sætte dit eget præg på dit møbel. Og ønsker du et barbord eller sofabord der passer til, ja så foregår det efter samme princip. Du kan på den måde skabe en rød tråd i indretningen af dit hjem.

Er du til det mere klassiske og rene design, så er et bord i højtrykslaminat med metalben måske løsningen. Her er masser af muligheder for farver og former. Læg dertil, at du kan vælge ben i forskellige udgaver – så er det næsten kun fantasien der sætter grænser.

Udover de forskellige borde, så har Unihome et stort udvalg af spiseborde, som passer til. Spisestolene fåes i et bredt udvalg fra den enkle skalstol til mere kraftige træ, læder og stofstole. Har altid et skarpt udvalg i butikken, men kan derudover bestille en række forskellige stole hjem.

Kom ned i butikken og se de andre lækre ting, vi har til din spisestue. Du er også altid velkommen til at booke et møde, hvis du har brug for hjælp med indretningen.