Sove
værelset

UNIHOME HAR EN RÆKKE NØJE UDVALGTE VARER TIL DET MODERNE SOVEVÆRELSE. Vi er gået målrettet efter det helt rigtigt mærke, når madrassen skal vælges.

Vi er derfor forhandler af Lama senge, som er produceret på thy. Vi er glade og stolte over at være forhandler af kvalitetssenge der leveres så de passer lige til dig.

Det kræver kvalitet og komfort at vågne op veludhvilet med fornyet energi. Derfor stiller vi høje krav til godt, dansk håndværk og gedigne materialer. Med Lama får du en drømmeseng med unikke egenskaber, der giver individuel støtte og komfort. En seng der passer lige til dig.

Lama senge er designet og produceret i Danmark siden 1939 og du får op til 25 års garanti på din seng. Lama First er lig dansk håndværk og har alle de gode egenskaber, som Lama er berømte for. Det pæne klassiske design gør, at Lama passer ind i alle hjem og du får et lækkert møbel, som tåler at stå fremme.

Lama First Box

Ønsker du en enkel og elegant seng, er Lama First Boxmadrassen det perfekte valg. Den yder en god støtte for en skøn nattesøvn.

Lama FIRST KONTINENTAL

Få ekstra støtte og aflastning med en Lama First Kontinentalseng, der har to madrasser oven på hinanden for ekstra komfort.

Lama First Elevation

En Lama First Elevationsseng er til dig, der ønsker større fleksibilitet ved at hæve hoved- eller fodenden for optimal aflastning.

Lama First Box Elevation

Få en fleksibel nattesøvn med den elegante Lama First Boxelevationsseng, som samler madras og seng i ét design.
Kom ned i butikken og se de andre lækre ting, vi har til dit soveværelse. Du er også altid velkommen til at booke et møde, hvis du har brug for hjælp med indretningen.