Om
Os

Hos Unihome betyder det meget, at vores butik har et lokalt tilhørsforhold. Det er vigtigt, at du hos os møder mennesker, som har et reelt ønske om at gøre det bedste for dig, når du skal ud og købe møbler eller investere i et nyt køkken til din bolig.

Unihome har en ambition om at være en fantastisk samarbejdspartner via en høj service og en kyndig faglig rådgivning givet i en tryg atmosfære.

Historien bag

I foråret 2019 mødtes en møbelhandler og en dygtig håndværker med speciale i køkkener. Det møde blev til flere møder, hvor det blev drøftet hvorledes man ville kunne gøre en forskel på et spændende marked.

Møderne blev ret hurtigt sporet ind på, at der skulle laves et koncept der skulle udbyde noget udover det normale køkkenfirma eller møbelfirma. Konceptet skulle gøre det nemmere i en travl hverdag for kunderne. Et koncept der ganske enkelt sørger for at være med kunden hele vejen, fra inspirationsfasen og til den færdige løsning står klar.

Et koncept der spænder fra det helt enkle køb af et stol, sofa eller bord til den mere omfattende indretningsløsning og renovering af boligen – hvor Unihome sørger for at tidsrøverne med koordination af køb, bestilling, indretning, kommunikation mellem typer håndværkere ikke skal gøre en i forvejen travl hverdag til stress og jag. Det hele pakket ind i en naturlig interesse for kundernes behov, de rigtige priser og med ønsket om at lave en fantastisk løsning.

I august 2019 etableredes Unihome derfor og pr. oktober går det for alvor løs med at sælge møbler, tegne projekter og skabe nogle lækre løsninger for kunderne.

Vi har medarbejdere der kan:

  • Sælge og rådgive indenfor møbler. køkkener, bad og gulv-til-loft klædeskabe

  • Montere køkkener, bad og gulv-til-loft klædeskabe (altid inkluderet i pris)

  • Lægge gulve, ordne vægge og lofter (f.eks. med i den store indretningspakke)

  • Tegne konstruktionstegninger i 3D (både køkkener, men også større indretningsløsninger/renoveringer)
Derudover har vi et stort netværk indenfor VVS, el-installationer og tømrere, som med kort varsel kan hjælpe med Unihomes løsninger

Vores leverandører