Dankøkken

en del af unihome

Køkkenet er en central del af mange hjem. Det skal være praktisk. Det skal være nemt. Det skal være flot. Derudover bruges køkkenet til hyggeligt samvær med venner, familie og andre gæster.

Med et Dankøkken fra Unihome kan du finde mange forskellige designs – det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Er du til det rustikke, det naturlige eller det helt stilistiske, eller et mix af det hele – der er ingen grænser og du kan derved kan skabe et personligt udtryk i køkkenet.

Kig ind i  butikken hvor vores dygtige indretningsteam er klar til at byde dig velkommen, høre om dine køkkenbehov/ideer og derefter give et bud på hvorledes dit drømmekøkken kunne se ud.

Forskellige produkter, forskellige priser - den rigtige løsning

Unihome har et af markedets største udvalg i materialer og mål. Et Dankøkken fra Unihome er ikke begrænset af standardmål på moduler ( som ofte er f.eks. 50 cm eller 60 cm. ). Her designes præcist efter mål, så der ingen spildplads er, og ikke mindst så bliver finishen og slutresultatet ganske enkelt skarpere.  

Andet end køkkener:  Hos Unihome finder du et bredt udvalg af bad, skydedøre, garderobe og opbevaringsløsninger.

På dagens marked kan Unihome, udover at være skarpest på prisen, tilbyde et varieret program, i en flot kvalitet og som giver kunden ro på i hele processen. En proces hvor kunden hele tiden har konsulenten med i det omfang, som ønskes.